Tag på en efterskole camp her efter grundskolen

Er du blevet lidt træt af at studere? Man kan desværre ikke tage en pause i form af et sabbatår, før efter gymnasiet, men du kan tage et efterskoleophold, hvor du får lov til at studere noget lidt mere alternativt og spændende. Men måske er du lidt usikker, om efterskole er noget for dig. Så tag på en camp. Det varer i 24 timer og der kan du få en smag for, hvad det betyder at være på efterskole.

Camps – en god smagsprøve, som du vil forlade med et nyt sind

Noget som dine forældre vil finde meget attraktivt at høre er, at disse 24 timers camps er helt gratis. De skal jo blot fungere som en prøvesmagning af, hvad det betyder at gå på en efterskole. Hvis man tager Gram efterskole, har man muligheden for at prøve linjer som adventure, musik, kunst, madkunst, E-sport og medier. Så der er noget for alle.

Kan du godt lide at være aktiv og dyrke sport og være svedig, så skal du vælge adventurelinjen. Elsker du musik og elsker du at synge selv eller spille musik selv, så vælg musiklinjen. Føler du, at du har en kunstner gemt inden i dig eller kan du blot godt lide at tegne, så vælg kunstlinjen. Elsker du at være kreativ og lave mad, så vælg madkunstlinjen. Elsker du at spille konkurrence spil online, så vælg E-sport linjen. Vil du gerne arbejde med film, så vælg medielinjen.

Hvis noget af dette lyder bare den mindste smule spændene eller interessant, så skylder du dig selv at prøve en camp. Det er gratis og det koster dig kun 24 timer af dit liv. Så tjek selv Gram efterskole ud og find stedet, hvor du skal være dit næste år!