Badmintontasker fra Forza anvendes af eliterne

Forza badmintontasker, hvis du vil have mere plads

Igennem de sidste adskillelige år har danske Forza gang på gang forbløffet forbrugerne med nye kombinationer og idéer til at indrette badmintontasker på. En af de sidste idéer er at den store 3 rums taske, som navnet henviser har 3 rum, er opstruktureret til en 2 rums taske. Det vil sige du har den bestemt samme muligheder som en 3-rums taske, alligevel er blot en enkelt lomme til ketcher og derudover et fint dobbelt rum til de resterende ting. Ved denne ændring er det hurtigt at bruge hele pladsen i en Forza badmintontaske, da det typisk er lidt svært at finde noget at putte i det tredje rum, med mindre man har rigtig mange ketcher man skal have plads til.

 

Nem at komme rundt med

En Forza badmintontaske er rigtig nok fabrikeret med skuldrestropper, så badmintontasken er håndterlig at bære til og fra stævnet, især hvis man cykler. I gamle dage var der kun {en strop, som man kunne have over brystet, hvis man skulle et eller andet. Det har du bekendtskab til fra standard tasker. Men når en taske er i nærheden af størrelsen på en Forza badmintontaske, så er det ikke optimalt bare at have en strop, da den desværre vil rutsje rundt hvis du cykler og går. For det netop nævnte er der på alle tasker to eller flere stropper som ved en rigtig backpack.

 

Som ung spiller

Som ny kan det se lidt mærkeligt ud med en betydelig stor Forza badmintontaske og følgelig fremstiller Forza også en rygsæk blot med plads til det mest nødvendige for en ung spiller, så som sko, håndklæde, drikkedunk og selvfølgelig ens badmintonketcher. I det største rum i badmintonrygsækken er der plads til sko, tøj og andet udstyr og tilbehør. Ekstra i forbindelse med det største rum i rygsækken er der en plads, hvor hovedet af ketcheren kan have plads, og hvor det så er muligt at grebet kan stikke op af et lille hul øverst, så alt ikke skal være i rygsækken. På denne facon kan de mindste spillere også tage til og fra træning og kamp uden det fordrer til en mere rummelig badmintontaske. Det vil sige at de forholdsvist nemt kan have deres udstyr med, uden at de skal bære på en taske der nemt kan blive stor og klodset til dem, og dræne dem for energi. Det er altså en særlig fordel med en taske der passer til ens størrelse, men også hvilken type spiller man er. Det er en taske der passer rigtig godt på ens udstyr, og i den alder har man heller ikke den store mængde af udstyr, fordi man typisk er en ny spiller, og er endnu ikke helt afklaret med om man skal være badmintonspiller i lang tid, eller om det kun er for en stund, hvor det er kosteligt at indkøbe udstyr til badminton.

 

Vil bare have mere plads

Udover at Forza har lavet en af deres tre-rumstasker om til en to-rumstaske, så er det stadig muligt at få mere plads i en tre-rumstaske, hvilket er særligt til dem der bare ikke kan få plads nok. Dette er særlig velegnet hvis man træner utrolig i store mængder og ikke har ressourcer til at komme hjem inden næste træning kan der købes en større taske, som har flere end to lommer. I den størrelse er der en lomme mere på samme størrelse med det rum, som er til ketcher i den mindre udgave. Derved har man nu mulighed for at have flere ketcher, eller ekstra tøj. Hovedparten vælger en taske med 3 rum da de ejer mange ketcher og ikke kan opbevare dem i det ene rum i den mindre badmintontaske.

 

Du kan læse mere om Forza badmintontasker på dette link: Forza badmintontasker