Giv stuen lidt ekstra med stuklister

Når man skal indrette sin bolig, gør man sig automatisk en lang række overvejelser i forhold til, hvilken stil boligen skal have, samt hvordan den skal fungere rent praktisk. Selvom det umiddelbart lyder som en sjov og hyggelig opgave, kan det være svært at få nøjagtig det hjem, som man drømmer om, og som samtidig også kan leve op til de praktiske standarder, der er nødt til at være i orden. Derudover kan man opleve, at man bliver nødsaget til, af forskellige grunde, at flytte ind i en bolig, som man egentlig ikke finder specielt pæn. Her vil det være ekstra udfordrende at skabe den rette stemning. For nogen kan det måske virke overfladisk og ligegyldigt, men det kan faktisk spille en vigtig rolle, at ens bolig er på en sådan måde, at man føler sig godt tilpas, og dermed også kan slappe ordentligt af.

 

Når man skal indrette sin bolig, vil man hurtigt opdage, at det faktisk er de små ting såsom nogle pæne stuklister, der gør den store forskel. Det er altså ikke fordi, man behøver at tage ud for at købe det helt store og dyre møbel, småting kan også gøre det, hvilket er en kæmpe fordel, hvis man rent økonomisk ikke står så stærkt. Det vigtigste er, at man beslutter sig for en stemning eller en stil, som man kan følge. På den måde kommer man ikke til at komme en masse interiør, som overhoved ikke passer sammen, og som dermed vil skabe kaos og rod i boligen. Endnu engang vil man hurtigt opdage, at det vil være de små ting, der kan være med til at gøre stilen gennemført. Er man eksempelvis vild med den stil, der er dominerende i de københavnske herskabslejligheder, kan en stuk i spisestuen gøre underværket, og virkelig give noget eksklusivitet til et rum.

En lækker bolig behøver ikke at være dyr

Hvis man elsker at dyrke denne lidt ekstravagante og luksuriøse stil, kan man hurtigt blive lidt udfordret rent økonomisk, da det kan blive en dyr fornøjelse. Dog findes der en masse nemme og billige smutveje, der kan være med til at give boligens forskellige rum det ekstra, der skal til for, at man virkelig kan mærke stilen. Et par billige stuklister eller et forgyldt spejl kan eksempelvis give både spiseområdet og entréen en stemning af, at man lever et liv i luksus omringet af æstetisk smukke ting.

Vær tålmodig

Når man har besluttet sig for hvilken stil, der skal være dominerende i ens bolig, bliver man selvfølgelig super glad, og man kan have tendens til at lave en masse impulskøb, fordi man endelig ved, hvad man skal købe. Dog er dette sjældent en god idé, og hvis man vil sikre sig, at man fortsat er tilfreds med boligen længere ude i fremtiden, er det vigtigt, at man er tålmodig. Det kan betyde, at det kan tage flere måneder at finde den rette stukliste, men dette vil være en mere vedvarende løsning, og dermed også billigere.

 

Kilde: https://www.stukeksperten.dk/stuklister