Derfor skal du invistere i en slangeopruller

Jeg er ejer af en mindre lagerhal, som jeg benytter til opbevaring af mine maskiner. I det ene hjørne har jeg etableret et lille værksted, hvor jeg har det mest nødvendige hvis en af mine maskiner skulle have en defekt. Her til at jeg også en vandslange som jeg benytter til, at rengøre mine maskiner. Jeg lejer nemlig også disse ud, så det er vigtigt at de ser ordentligt ud, når kunden kommer. Min vandslange er 20 meter lang, så jeg også kan vaske de maskiner der er bagerst i lagerhallen. Derfor har slangen altid ligget i en bunke over i hjørnet af mit lille værksted.

En kamp uden slangeopruller

Hvis jeg skulle rengøre en maskine der var placeret bagerst i lagerhallen var det altid en kamp at få rullet slangen ordentligt ud. Det tog nogen gang op til 20 minutter at få løsnet knuder osv. Før jeg var klar til at rengøre maskinen. Efter at have kæmpet med dette i flere år tænkte jeg at det var på tide at investere i en slangeopruller til vand. Men hvor skal man starte med at lede? Jeg startede med at researche på nettet. Det er altid en god idé at læse anmeldelser først, selvom det nogle gange kan være misvisende giver det et okay billede af webshoppen. Her stødte jeg på webshoppen Induclean, som også har en fysisk butik.

Jeg valgte Induclean

Induclean sælger alt til rengøring af maskiner. Derfor havde de naturligvis også den slangeopruller til vand som jeg ledte efter. Tre dage senere fik jeg den leveret og jeg monterede den selv. Den fungerer simpelthen som en leg. Nu er der ingen problemer når jeg skal trække slangen langt og den bliver let og enkelt rullet sammen igen når jeg er færdig.

Længere holdbarhed på vandslangen  

Ud over at mit arbejde bliver betydeligt lettere, behøver jeg heller ikke investere i nye vandslanger. Når en vandslange ikke er rullet sammen, kan der let opstå utætheder og huller når slange slangen ligger og er knudet sammen. Før i tiden købte jeg ca. En vandslange hvert år – det er jeg sikker på at jeg ikke behøver længere. Derfor vil jeg helt klart anbefale at investere i en slangeopruller til vand. Du sparer penge og det gør dit arbejde lettere!