Rensning af tagrender

Der er steder, hvor det er stort set umuligt at komme til med en lift – og især i større byer, hvor husene ligger tæt og der er høj til øverste etage. Det betyder dog ikke, at tagrenderne ikke har brug for at blive renset og derfor skal der professionelle løsninger til. Heldigvis findes der firmaer, som har specialiseret sig i at løse denne form for udfordrende opgaver og derfor kan hjælpe jer med rensning af tagrender på en grundig og effektiv måde, selv om pladsen er trang og det er svært at komme til.

Andelsforeninger og ejerforeninger

I tilfælde, hvor I er mange ejere, der deler det samme tag, kan det naturligvis være sådan, at rensning af tagrender ligger langt nede på listen, når dagsordenen til de fælles møder skal sættes. Alligevel er det et spørgsmål, der er rigtig smart at få svaret på inden det er for sent og efterårsstormene får vandet til at løbe ned af murene og ind ad vinduer eller i kælder.

Det er en hurtig beslutning og det kræver ikke de store udskrivninger det kræver i et årligt budget – de skader en stoppet tagrende kan føre til er dog omvendt relativt omfattende alt efter, hvor længe der går, før de opdages.

Ligger jeres forening i et bymiljø, hvor der måske er en lille baggård og adgangen til tagrenden derfor er kompliceret, hvis der skal bruges lift eller støvsuger, så er det vigtigt at finde et firma med de rette kompetencer. Her er blandt andre https://www.tagrenderensnu.dk/ være behjælpelig med en række løsninger, der kan foretages selv om der er trangt – og i en højde på helt op til 19 meter.

Hvor ofte er en rensning af tagrender nødvendig?

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det skal afgøres, hvor ofte tagrenderne har brug for en rensning. Som en tommelfingerregel kan man dog gå ud fra at en årlig rensning er et godt udgangspunkt, undtagen i visse tilfælde, hvor en 1/2årlig løsning er nødvendig.

Har I besluttet jer for at alliere jer med et firma til rensning af jeres tagrender, så er der penge at spare ved at vælge en fast abonnementsløsning frem for en enkelt bestilling. Derfor vælger rigtig mange også at tilmelde sig den automatiske service, hvor firmaet står for at sørge for en årlig rensning indenfor en aftalt periode, så I ikke skal tage det op til overvejelse løbende og kun skal bekymre jer om, at der er adgang til en eventuel gård eller frit på gaden, når rensningen skal foretages.

For boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger kan den slags opgaver ende med at fylde rigtig meget og derfor er en løsning med abonnement en ting, der ender med at spare rigtig meget tid i den sidste ende. Det kan også ende med at spare jer mange penge på skader, der ville være opstået, hvis vandet endte med at løbe over i stedet for gennem tagrenderne.