Med flådestyring har du styr på sagerne

At have en stor flåde er et større arbejde end mange forestiller sig. Det at have styr på hvor de forskellige lastbiler befinder sig henne kan være meget svært. Dermed kan det også være svært at vide hvor lang tid en lastbil holder et sted og hvor lang tid det vil tage vedkommende at komme hen til kunden. Hvis man har kunden i røret vil man selvfølgelig godt give så tilfredsstillende svar som muligt. Det kan man gøre hvis man køber et system, der kan hjælpe en med flådestyring. I dag er det blevet langt nemmere at have styr på sin flåde. For med de mange forskellige elektroniske hjælpemidler der findes til formålet kan man hurtigt få styr på hele flåden. Find et system, som du kan bruge til at have den bedste flådestyring.

Forskellige funktioner i flådestyring system

Der findes rigtig mange forskellige løsninger til flådestyring. Der er ikke ét program, der er bedst egnet til alle. Sådan er det generelt med alle systemer. For ethvert firma og enhver virksomhed har deres særlige karakteristika. Der er selvfølgelig nogle ting, som er de samme på tværs af brancher. Men alligevel vil der være visse ting, som er så unikke, at det gør, at man skal finde et helt særligt system til ens behov.

En af de ting, som du kan gøre med flådestyring er at du kan have live tracking. Det er en af de funktioner, som er mest anvendt. Med LIVE tracking i flådestyring kan du på hvilket som helst tidspunkt se hvor hele flåden befinder sig. Har du en kunde i røret der ønsker at vide hvor langt væk en lastbil er kan du komme med et meget tilfredsstillende svar, som kunden vil elske dig for. Har en lastbil været meget langsom om at komme frem kan du også gå ind og se løbende hvor langt lastbilen er. Hvis lastbilen holder i meget lang tid et mærkeligt sted kan du ved hjælp af flådestyring konfrontere vedkommende med dette.

Nem tilgængelig kørebog med flådestyring

Det har altid været vigtigt for lastbiler i en flåde at kunne fremvise en kørebog. I kørebogen står der hvor man har været og hvad man har lavet. Der står også hvor lang tid man har været forskellige steder. Tidligere var det noget, der skulle laves manuelt.

Men i takt med, at flådestyring er blevet så meget nemmere er det nu noget, som kan gøres ved at køre nogle rapporter. Man vælger blot nogle kriterier i et system og så får man downloadet nogle rapporter, der giver al den information man har brug for. I nogle af de typer af systemer til flådestyring der findes kan man også lave ruteplanlægning. Det kan være smart når man skal planlægge frem. For så kan man se om en lastbil kan tage to ture til næsten samme sted. Med god ruteplanlægning kan man ofte spare nogle ture da man kan planlægge hele turen mere logisk og mere praktisk. Det er dog for det meste i den dyrere ende at systemer til flådestyring, at man ser denne form for funktioner.